Home » Hjemmeside » Ny version af WordPress på hjemmesiden
 

Ny version af WordPress på hjemmesiden

Så er der igen kommet en ny version af WordPress, nu version 3.3, og siden er selvfølgelig blevet opdateret. Dette betyder så vidt det endnu vides ikke noget specielt for siden, ud over at der skulle være nogle performance forbedringer hist og her. Alle vores plugins etc. ser ud til at virke som de plejer, men hvis nogen finder nogle tegn på problemer, så skriv gerne her med det samme, så vi kan kigge på det og få det rettet.

Det betyder i øvrigt at dashboardet, som man lander i når man er logget ind, ser lidt anderledes ud end normalt. Men da der ikke er mange der skal bruge det til noget, betyder det jo ikke så meget. Man skal stadig bare trykke på navnet “Team b0s” oppe i venstre hjørne for at komme tilbage til siden efter login, så er alt som det gamle.

Leave a Reply