Home » Medlemskab » Bart resignerer
 

Bart resignerer

For nogle måneder siden skete det meget triste at vores allesammens bamsefar, BartSimpson meddelte at han ville forlade klanen. Efter måneders indædt kamp for at få ham til at trække udtalelsen tilbage må vi dog nu sande at det er en realitet at Bart forlader os.

Bart har været med i Team b0s siden juni 2007, hvor medlemmerne af Clan TIK blev en del af flokken, og har altid været aktiv i forhold til klanens daglige drift. Vi har været meget glade for at have Bart på holdet og vil savne ham til dagligt såvel som til julefrokosten hvor han har været fast deltager fra starten.

Tak for alt Bart, håber du snart ombestemmer dig og melder dig under fanerne igen 😉

One Comment

  1. Comment by superflash:

    snøft snøft snøft !!! :/

Leave a Reply