Home » Nyheder » CS:S Serveren lukker
 

CS:S Serveren lukker

Nu sker der noget i klanen, som må siges at være en fundamental ændring. Vi har igennem alle årene haft et fælles samlingspunkt (eller måske to), men dette ændrer sig fra d. 1.9.11. – vores cw server lukker og slukker. Det er en beslutning der er blevet taget på øverste niveau her til aften, og den er primært blevet taget fordi næste betaling skulle falde nu. Og da der desværre ikke er særlig stor aktivitet på serveren forbliver det formentlig sådan. Der er jo ingen reel grund til at vi skal betale til serveren, når den aldrig bliver brugt!

Vi vil dog gerne invitere til et lille møde om et par uger, så man kan få muligheden for at komme med sine egne tanker om dette. Kan man ikke vente så længe kan det hele drøftes på det private forum, hvor der er blevet oprettet en relateret post.

Vi vil således også, til mødet, foreslå at der måske i stedet kan blive snak om en server til et af efterårets store spil, måske BF3 eller CS:GO, hvis sådan nogle titler skulle vise sig at live klanen lidt op igen, fælles gaming-wize. Men indtil da, bliver klanen altså kørt kun med hjemmeside og VT server til deling!

PS. Som nogle af jer ved, var der nogen der smadrede en rude i Focus’en sidste dag og stjal tasken med Vaio’en i, hvori alle resultaterne fra Team b0s Open 10 og 11 lå, så de kommer desværre ikke op på hjemmesiden alligevel 🙁

One Comment

  1. Comment by Bart Simpson:

    Enig ang serveren Jam =)

    Og som du skriver så kan vi tage det op ang en ny server hvis det skulle blive aktuelt 😉

Leave a Reply