Home » Nyheder » 3k2 goes to the States
 

3k2 goes to the States

Som i allesammen ved så er vi så heldige at have en af verdens allerbedste CS:S spillere med i klanen, og hans lillebror er i disse dage i USA (see what I did there?) for at teste et nyt spil fra Valve – nærmere betegnet Counter Strike : Global Offensive!
Det er i sig selv super fest at han er blevet inviteret hele vejen til Seattle for at teste så stort et spil, men endnu federe er det at der ikke er meget hemmelighedskræmmeri derovre. Det eneste de har skullet love har været ikke at dele nogle billeder eller video af spillet før den officielle annoncering, og det er vel meget fair.

Så til dem af jer der også er interesserede i hvor vores allesammens elskede CS er på vej hen, eller bare gerne vil høre hvad 3k2 går rundt og laver, så kan i i hvert fald følge ham i denne Reddit post, hvor han deler mange gode informationer:

3k2 om CS:GO på Reddit
(Kig efter de steder hvor der står “StefN” med blå baggrund for at se hvad han skriver, og ikke bare andres ideer og forslag)

Og så prøver vi selvfølgelig at få ham overtalt til også lige at smide en kommentar eller to herinde 😀
Man er vel b0s?

3 Comments

 1. Comment by 3k2:

  Looooooool sup! Valve er rimelig awesome xD Det nye counter er lige noget for Wolde – SMG’s er bedst!

 2. Comment by JamTheMan:

  Hehe.. Det lyder awesome! Så kan det være det er Wolde og Bart tur til at styre slagets gang!!!

 3. Comment by Bart Simpson:

  Styre hmmm
  Gør jeg ikke det med P90 og MP5 ???

Leave a Reply