Home » Events » Julefrokost » Så er der tilmelding til JuleFrokost!!!
 

Så er der tilmelding til JuleFrokost!!!

Nu er det vidst på tide helt officilet at få gang i tilmeldingen til Team b0s JuleFrokosten 2008. Der er efterhånden kommet en del kommentarer via diverse medier med folk der siger de kommer, men det må være folks eget ansvar lige at tjekke om de nu også er med på herundestående liste, og dermed har en plads ved bordet…

For lige at lokke de sidste til kommer der lige lidt flere oplysninger om eventet her også:

Som før skrevet foregår det jo som sædvanligt hjemme hos familien Jam, hvor Mulla endnu engang vil være den glade værtinde (og der arbejdes hårdt på topløst køkkenpersonale).
Som værtinden sørger hun selvfølgelig også for at vi igen i år forhåbentligt ikke kan gå om søndagen fordi vi har fået alt for meget at spise. Menuen er endnu ikke helt fastlagt, men den bedste forklaring er vel bare en klassisk dansk julefrokost, med alt hvad det indebærer. Da Mullas kogekonekompetencer ingen grænse kender tager vi igen i år gerne imod forslag hvis folk skulle have nogle specille ønsker til en ret de gerne ser på bordet igen i år. Men i det store hele lyder reglen jo bare at man faster fra fredag middag.
Ud over maden holder vi selvfølgelig igen i år pakkeleg (husk nu en gave Dirty, kortspil i sølvpapir er snart brugt 😉 ), der er formentlig jule øl ad-næsten-libitum og så finder jeg helt sikkert på nogle skøre påfund der kan peppe det hele lidt op ekstra op.
Prisen stiger i år måske en lile smule, men kun fordi menu-ideen i år er lidt dyrere end sidste år. Så en pris på 140-150 kroner er ikke helt usansynlig, men i det er der så nok både mad, drikke og det gode selvskab…

Men nu til det det egentlig handlede om, tilmeldingen. Hvis undertegnede ikke husker helt forkert ser listen ud som nedenstående. Den vil blive løbende opdateret, så det er i denne post man skal tjkke efter man har tilmeldt sig!

Tilmeldt til JuleFrokosten er:

JamTheMan
3k2
Bandit0
Alco
Bart_Simpson
C3PO
Dirty Sanchez
Fanspastisk
Whistler
P-S
Code
Wolde
Mr. Magoo

Jam out…

PS:
Team bos julefrokost d. 29 november 2008 @ brdr. b0s’s crip, for alle betalende members!

6 Comments

  1. Comment by Anonymous:

    Hey kære alle mine fælles venner i lidenskab af det infame spil Counter strike:) Så nærmer tiden sig hvor “sneen” falder og vi danskere får lov til, på helt lovlig vis, at nærme os den absolute max grænse for hvor meget man kan fylde sig med mad, og ikke mindst alkohol;) Min mave, hjerne, lever og de andre knap så fornuftige kropsdele, ser meget frem til at vi skal samles omkring dette bord af voldsomme dimensioner. Som de tidligere år er sikker på at det bliver absolut guddommeligt og ikke 100 topløse kvinder ville kunne distrahere b0sserne den aften, ikke sandt?

    MVH Whis

  2. Comment by JamTheMan:

    True That 😉

  3. Comment by JamTheMan:

    Så kom code også på listen…

    Rygter siger Wolde også er med, man mangler dog endelig konfirmation fra kilden selv…

  4. Comment by JamTheMan:

    Så er Wolde manden også med…

  5. Comment by JamTheMan:

    Og nu også selveste MR. Magoo

  6. Comment by Anonymous:

    Ham der ligger mig ned i arm får odds 1:5

Leave a Reply