Home » ClanBase » Første Opencup kamp overstået – what a match!
 

Første Opencup kamp overstået – what a match!

I går, Søndag d. 5. Oktober 2008, havde vi, Team b0s, vores første kamp i Clanbase Opencup og for saaatan om vi var gode til det.

I bedste vanlige b0s-stil blev spillertruppen først rigtig fastsat sådan cirka 50 minutter før kampstart og serveren blev først joinet 10 minutter efter officiel kampstarts-tid – de skal ikke gå og tro, at de er noget jo, sådan en flok flamske bøsrøve med et omvendt “r” i deres clan-tag!

Personligt dukkede jeg, arrogant som jeg jo er, op som den sidste spiller på vt, sådan cirka 2 minutter før kampstart og blev mødt af noget af et mix af kommentarer. Thorge sad og bøvlede med, at serveren ikke ville godtage hans version af css – vist nok fordi der er lidt for mange tyske omageil.de-lyde lagt ind, men lad nu det ligge – Code var dybt frustreret over, at “han vist ikke lavede hs nok, til at spille mod nogle, som var så gode”, Alco forsøgte at trøste ham lidt og sige, at de ikke var så vilde som Code fik det til at lyde som og reffe sad og nynnede den lollandske nationalsang imens han ventede på at få lov til at lave HSHSHS.

Well, efter lidt yderligere problemer med at få hentet den rigtige version af mappet (tak til Clanbase for, i deres regler, at linke til en torskegammel version fra 2005, som ikke engang kan genkendes af css mere) kom vi i gang med kniferounden – vores timelange træningssessioner med kniven bar frugt! Vi lavede den klassiske “2 skridt frem og 1 skridt tilbage”-taktik og fik derved først presset den hollandske garde hele vejen op igennem midt og til sidst splittet dem ad, så vi kunne angribe 3-4 mand imod 2 chanceløse CT’er og derefter blev de sidste 3 da også lige revet i stykker. Team b0s starter CT, yay!

Vi diskuterede lystigt hvilket af vores 4 indøvede taktik-sæt vi skulle bruge, men da vi ikke mente, at de havde fulgt vores pcw’s, så endte vi ud med at bruge vores allesammens yndlings-taktik-sæt: FFG – FragFestGalore! Hvilket jo, når man, som man jo gør, når man er med i b0s, kender taktikkerne til alle 15 runder, betyder at CT-siden er færdig efter cirka 27 minutter og 35 sekunder og ender enten 15-0 eller 14-1, afhængigt af om B-rusheren, i det her tilfælde reffe, failer grumt og ikke vinder den 1on3 med 4 hp og bomben plantet, som han ender med at være i. Vi var alle utrolig skuffede, da reffes kamp-optakt med cirka 6 timers css de foregående 2 uger, hvilket efterhånden må siges at være meget for den kære Lollik, viste sig ikke at være nok, da han kun fik taget 2 fjender ud før han selv måtte lade livet.

Så CT-siden endte kun 14-1 i vores favør, efter en utrolig skuffende perfomance af reffe, som gang på gang måtte lade livet og efterlade B under Codes kontrol – men som den klippe i livets store flod Code er, så var det naturligvis intet problem og B site var lukket område for de nærmest chanceløse sataner fra resistance.

Som T startede vi ud med, at køre Mill’s svar på epic-taccen; det vil naturligvis sige at indtage B og derefter køre A igennem tunnelen – men igen strålede Codes fuldstændige dominans over hele området omkring B igennem og fjenderne var nedlagt inden vi overhovedet nåede døren. Anden runde blev et ynkeligt forsøg fra resistance på at bryde igennem vores indøvede anti-eco setup, som efter de spandevis af timer vi har lagt i det, ganske simpelt ikke kan nedlægges af andet end ekspert-bots og C3PO med shotgun.

Holland var tydeligvis ikke tilfreds med resultatet og valgte, at sige nej tak til vores forslag om at “play on?” og derefter, efter at have brugt cirka 4 yderligere runder på at få stavet reffes navn, begynde at kicke os, hvorved kampen endte 29-1.

Dette viser, mener jeg, bare, at timevis af hårdt arbejde og dedikeret kawnterforce-spilning virkelig betaler sig i sidste ende. Keep up the good spirit folks, vi vinder det her pis, det kræver bare lige 4-5 timers pracc om dagen, men det er vi jo så vant til, så det er no problemo!

Lidt screenshots skal i da ikke snydes for:

Næste kamp er på Onsdag, post incoming about this soon – I think!

6 Comments

 1. Comment by Gravity:

  Det er godt at vi kan hjælpes ad med at dominere opencup 29-1 en division ad gangen, og det ser ud til at reffe hygger sig 😀

 2. Comment by Alco:

  Imo var reffe dårlig.
  Det var hans failure der kostede os den ene runde 😛

  Reffe var i 1on1 1on1 1on1 1on1.

 3. Comment by JamTheMan:

  Lækkert spillet drenge…

  Og helt fantastisk post 3k2 😉

 4. Comment by TyskerN:

  Helt enig med Jam… Sad og glukkede lidt for mig selv, mens jeg læste den!!
  Sikker på at Alspølser er det rigtige arbejde for dig?? Mere underholdning fra dig min dreng!! Ja tak.. 😀
  Og til alco, så synes jeg ikke at det var Reffe’s runde, men mere din, som bare efterlod stakkels lille Thorge alene i a!! :'(

  Men GG buys, og ingen tvivl om, at vi også banker de næste!! Kan jo ikke gå anderledes med Lollands H$-machine på holdet 😀 (Reffø)

 5. Comment by TyskerN:

  boy’s!! :/ tysker er ikke kendt for deres engelskkundskaber jo… :DD

 6. Comment by Alco:

  Hører jeg WHINE fra Thove der?
  :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

  Nu knepper vi lige Vital i nummeren i aften.

Leave a Reply