Home » ClanBase » Team b0s med i ClanBase OpenCup
 

Team b0s med i ClanBase OpenCup

Nu er det blevet efterår og traditionen tro afholder ClanBase et stort OpenCup. Cup’en består af en 5on5 turnering der strækker over et par måneder. Der er i skrivende stund 259 claner med i Cup’en, så der skal nok blive lidt udfordringer…

Team b0s er som sagt meldt til, hvilket betyder at der i løbet af de næste måneder vil komme en del officielle kampe, til hvilket vores CW server selvfølgelig vil blive brugt. Så vidt muligt vil disse kampe blive meldt ud god tid i forvejen her på sitet (ellers kan man jo følge kalenderen på ClanBase), da de jo vil have 100% første prioritet på serveren…

At vi er med i Cup’en betyder også at alle der skal spille med i kampene SKAL!!! være registrerede CS:S spillere på ClanBase og være tilknyttet klanen derinde. Så til alle der håber på at være med SKAL man resistrere sig på siden SENEST d. 20 september! Så sæt i gang. I skrivende stund er følgende meldt til klanen:

3k2
Code
Frk. Kanin ( 😮 )
JamTheMan
Lyq ( 😮 )
P-S
Reffe
SGT.HP
Whistler
Wolde
Alco
BartSimpson
Mr Magoo
C3PO
Onslow

__–== EDIT ==–__
Følgende har efterfølgende tilmeldt sig:

Bandit0
Dirty Sanchez

~~||~~ EDIT ~~||~~

Selvom folk er registrerede bedes alle tjekke om de stadig kan logge ind og om deres tilknyttede steam_id’s passer…

Let go get them!

One Comment

  1. Comment by TyskerN:

    nu også THorge tak!!! 😀

Leave a Reply