Home » Nyheder » LAN update :D
 

LAN update :D

Jeg havde æren af at få tilsendt et fint .pdf dokument fra vores allesammens yndlings PokerMorten med en update på det just forestående lan, som han og mr. Fanspastisk^chilibrændevin, afholder i det kolde kjøffenhavnstrup!

Dette dokument indeholdt en deltagerliste og en liste over ting, som førnævnte deltagere bør medbringe, medmindre de har lyst til at dele med thorge (som naturligvis stiller både sig selv og alle sine remedier til rådighed :D)

Uden yderligere finurligheder og mærkelige gøglerting følger listen over tilmeldte og listen over de ting, der skal medbringes!

Kommer:

Dørtææææh Sanchez aka. Team b0s | Judas
Mr. Chilibrændevin himself!
P(ige)S(pejder)
BAAAAAAAAAAHRT
Wollø
trekåtard
JarM
Bandith0rge
Code(fredag, måske)
Maguuuuu(måske, hvis dsb tør have ham med hjem søndag morgen!)

Ja og det undrer jo ingen at Rene^bailerb0s igen ikke dukker op når der kaldes! 😀

Følgende materalistiske goder bør medbringes, medmindre man kun kommer for madens skyld jo!

Luftmadras/underlag
Sovepose/dyne
Stikdåse
Netkabel(kabler?!)
Someone must bring an 8 port switch!
150 kr. til mad mm., et evt. overskud går til Sanchez fonden*, som sørger for lapdances til ensomme pokerspillere efter bad beats! Et usædvanligt hæderligt formål, hvis man spørger undertegnede!

10000 procent koncentreret gl og hf til lan og husk nu piger, inden i går hen og bliver for softcore – vi trækker os aldrig….

*Udover lapdances er Sanchez fondens hovedansvar at støtte Sanchez i resten af hans økonomi. (Skylder store summer til www.bangbros.com)

….ud!

* så kommer jeg på vt og får at vide at jam har lagt link til den pdf der – fuck du er nedern jam, flækker din jakke irl! 😀

** stavefejl og kommaer er begge to ting der ligger i rusland – jeg har spist lidt flere panodil og ipren end der stod på pakken i dag, så er lidt tard! til gengæld holdt det feberen nede en hel dag, så det er mega win! (Kan dog også være det bare er feber, som gør at jeg ryster – men det andet lyder så meget mere macho imho!)

Leave a Reply