Home » Events » Julefrokost » Julefrokosten 2012
 

Julefrokosten 2012

Som alle ved er de mørke tider over os, og de næste par måneder bliver det kun mørkere. Midt i mørket finder vi dog hvert år et lyspunkt, den sidste weekend i november, hvor vi for en stund glemmer kulden og mørket, og fester på livet løs!
Vanen tro afholdes dette års julefrokost i Mulla’s altid åbne stuer den sidste lørdag i november, altså d. 24.11.

Maden, musikken, menneskerne og mandelgaven bliver lige som det plejer, men mere specifik information følger ASAP. Det samme glæder prisen, som lige skal udregnes præcist af Mulla, men som formentlig lander omkring 120 kroner som altid.

Så det er bare at hoppe ind på event siden og melde sig til, og det er selvfølgelig kun Team b0s medlemmer der kan melde sig til!

Vel mødt!

Leave a Reply