Home » Hjemmeside » Teamb0s.dk » Ny HP!
 

Ny HP!

Nej, det er ikke den kære Hoeck-Petersen vi har erstattet med en ny, selvom det efterhånden også kunne være tiltrængt – han passer ikke sin duty som bj-kasserer fuldt ud tilfredsstillende er vi nogle der synes! Derimod er det en ny fin og frejdig hjemmeside som vores allesammens Jam har fået sat op, så vi endelig har noget andet end bare et banner og faktisk kan bruge vores hjemmeside til noget! YAY!

Reelt set er der tale om en blog fra blogspot.com, som så bliver smidt videre ind på teamb0s.dk, hvor det også er muligt at lave kommentarer til de indlæg der bliver lavet. Alle som vil være i stand til at lave nye indlæg skal have en bruger på blogspot (en google bruger virker også som en bruger derinde btw.) og skal smide brugernavnet til Jam, som derefter kan tilføje vedkommende til listen over “bidragydere”, som man kan se ude til højre!


VIGTIGT!!
Nyhed om dette års julefrokost er upcoming, så kig ind og få de sidste nye opdateringer om hvad der regnes med bliver årets helt store happening!


Knap så vigtigt
Jam har lovet at designet på siden nok skal blive lidt nicere, når han lige får tid – men altså, som jeg ser det, så er pink altid = win!

3 Comments

 1. Comment by StefN:

  Nice one, jeg kan kommentere!

 2. Comment by JamTheMan:

  Kanon. Dejligt med lidt effektivitet når andre der lover det ikke kan få opgaven ordnet…

  Jam er nu en guttermand 😉

 3. Comment by Clarissa:

  Interesting to know.

Leave a Reply