Home » Gak & Gøgl » BattleField 3 er lige om hjørnet
 

BattleField 3 er lige om hjørnet

Som alle formentlig ved så er der nu mindre end en time til at BattleField 3 helt officielt udkommer i DK (og FyBabBab til dem der har snydt sig til det inden med diverse tricks)!
Og vi er jo flere der håber at dette formentlig forrygende spil kan sætte lidt gang i spillet og livet på VT serveren igen – hvor VT serveren i øvrigt har været mere besøgt på det sidste, og det er jo dejligt at se!

Så derfor lige denne lille post, hvor jeg vil indbyde folk til at byde ind med deres planer om at spille BF3 med undertegnede og de andre faste BF kompaner!

Hvem er med?

5 Comments

 1. Comment by JamTheMan:

  Damn det er nice, og selv på min efterhånden forældede computer (3.8ghz Am2+, 4GB DDR2 og ATI 4850) kører det nogenlunde. Ville dog ønske jeg havde en ordentlig gamer maskine, så jeg rigtig kunne rykke nogle FPS af og nyde den helt fantastiske grafik!!!

 2. Comment by JamTheMan:

  Vi har selvfølgelig oprettet en platoon derinde, så hvis folket finder undertegnede (b0s_JamTheMan) derinde og adder mig, så kommer i også med det rigtige sted 😉

 3. Comment by Bart Simpson:

  Synde sig til at spille d. 25 ?, er det snyd når der i bc2 i over 3 måneder stod d, 25 ?, så en vpn fixede det da lige 😉

  Ang gfx så er det nice på ultra Jam =D

 4. Comment by JamTheMan:

  😀

  Glæder mig til jeg vinder i lotto, så skal der bare spilles med alt på max!!!

 5. Comment by Bart Simpson:

  Kan kun snakke godt om BF 3 =D

Leave a Reply