Home » Gak & Gøgl » Clan Royal
 

Clan Royal

Her bare lige en smule galle fra undertegnede, som ellers havde en hyggelig aften med at spille DM sammen med en masse dejlige mennesker. Efter en lille times spil på serveren bliver jeg pludselig kicked af admin, uden nogen begrundelse. Jeg reconnecter, for bare at blive kicked igen et minut senere.
Sådan fortsatte det indtil jeg var blevet kicked ca. 8 gange blev jeg banned, med en besked om at jeg kunne rende ind på clanroyal.dk og trygle om nåde.
Morten, som jeg sad og spillede med, kunne efterfølgende fortælle at det åbenbart var fordi jeg hed “TheMan” i slutningen af mit nick – HVAD FANDEN ER DET:..

Så nu er der altså officielt hate til Clan Royal her fra mig, JamTheMan!!!
Og jeg deler det med jer alle, så i støtter dem så lidt som muligt!!!

–UPDATE–
ClanRoyal har efterfølgende kontaktet mig, og skrevet her i kommentarerne, med en undskyldning, som jeg pænt har taget imod! Og da jeg jo ikke er typen der bærer nag, glæder jeg mig nu til at spille på deres servere igen en anden gang!

8 Comments

 1. Comment by Mulla:

  hmmmmmmm ……. også galde herfra !!!

 2. Comment by DoPe^:

  Hejsa 🙂

  sad lige og kedet mig og googlede lidt og fandt frem til dette.

  jeg vil bare lige sige undskyld for det der er sket på vejene af Clan RoyaL^

  vi har haft taget fat i den pågældende admin og fortalt ham det ikke var iorden det han gjorde.
  derud over blev der oprettet en privat admin tråd hvor det blev taget op til diskution.

  hvis det sker igen, så opretter du bare en tråd på vores forum og så bliver der gjort noget ved det.

  jeg er også ked af den besked jeg fik skrevet til dig derinde, men vidste på ingen måde hvad det egentlig var der var sket!

  god weekend

 3. Comment by JamTheMan:

  Hey DoPe^

  Kudos for at træde ind og komme med en undskyldning, og jeg er glad for at høre at i har snakket om det internt. Så kan vi jo forhåbentlig alle sammen opføre os som voksne mennesker og hygge os med en klat CSS i ny og næ…

 4. Comment by krytox:

  Hej Folkens.Jeg er krytox.d; Fra css og vil gerne klage over et ban fra langt tid siden. Kan dog ikke klage p RoyaL’s hjemmeside. der str det her : Forbidden You don’t have permission to access / on this server.Apache/2 Server at http://www.clanroyal.dk Port 80
  Men altså, jeg vil gerne vide om i kunne tage et hurtigt check på min computer eller noget? fordi savner rigtigt meget Clan RoyaL, måske var det også fordi jeg var flabet over for Gurlo, at han så overskrider og giver mig et perm ban. Men det er jeg ked af.
  Men skulle bare høre om der var muligheder for at jeg kunne blive unbanned.
  Hilsen krytox 🙂

Leave a Reply