Home » Hjemmeside » +1
 

+1

Hvad er nu det for noget?

Well.. Det er egentlig bare noget vi lige leger lidt med i udviklingsafdelingen, og derfor virker det heller ikke helt som vi gerne vil endnu.

Basalt set fungerer det ligesom det “Like” som folk kender fra FaceBook, nu bare fra Google og over alt. Dvs. at man kan +1’e alt på nettet (prøv bare at søge på noget på google eller fx besøge android market) og derigennem give sitet (linket) en højere rating, og samtidig vise ens kontakter hvad man har +1’ed. Så det vil jeg da lige anbefale alle at prøve at gøre 🙂

Det der ikke helt virker som planlagt endnu er at der fx på events siderne er et +1 link, men det er det samme for alle events – så hvis man +1’er fx Julefrokosten så +1’er man også Open. Men det leger vi videre med…

One Comment

  1. Comment by Bart Simpson:

    Nice har givet +1 =D

Leave a Reply