Home » Events » Julefrokosten 2010
 

Julefrokosten 2010

Mine Ærede b0s’er

Nu nærmer den stundende højtid sig med hastige skridt og dermed også det mest omtalte og sagnomspundne Team b0s event igennem tiderne; Julefrokosten.!!

Det bliver som altid samme tid og samme sted, mere præcist lørdag d. 27 november i Team b0s Crip’en, hjemme hos Mulla. Ud over at være årets absolut største begivenhed i Team b0s kalenderen er det denne gang formentlig den sidste gang vi kan nyde de vante lokaler i the b0s crip, og derfor håber jeg at der kommer så mange som overhovedet muligt og vi kan få den bedste oplevelse med det alle sammen…

Mere information om begivenheder og menu kommer senere, men referer de gamle posts om samme emne hvis der skulle være nogen tvivl om eventets storslåethed hos nogle af de nye!

Vel mødt alle b0s’er!

Tilmelding her på sitet, eller igennem en hver anden kommunikationskanal til undertegnede! Tilmeldingen er bindende og betalingen skal falde senest to dage efter sidste tilmedlingsfrist, som er d. 15.11!

GoGoGo

PS. Og nu ikke noget med at der er så mange der bailer igen i år! Den tvivlsomme ære af at være stemplet som bailer-b0s er jo forhåbentlig ikke noget folk ønsker. Se bare hvordan det gik for Recoon og Nuke!

Leave a Reply