Home » Medlemskab » Referat af sidste møde
 

Referat af sidste møde

Hej b0s’er

Her kommer der lige et referat af det sidste møde vi holdt for lidt over 2 uger siden. Der var ikke særligt mange medlemmer til stede, men vi fik dog alligevel diskuteret et par ting og blev enige om nogle flere…

Først og fremmest blev holdningen til nye medlemmer diskuteret igen, da der har været flere forespørgsler om nye medlemskaber fra mange sider. Det er dog stadig klanens holdning at medlemstallet ikke skal stige til meget mere end det er nu, hvis den nuværende struktur ønskes bibeholdt, hvilket mange gerne ser. Derfor trækker vi stadig i håndbremsen mht. nye medlemskaber indtil en eventuel ny struktur findes (hvis dette da skulle være i klanens interesse)…

Næste punkt på dagsordenen var trafikken på vores VT server, som igen er ved at tage overhånd (har været oppe mange gange før). Der skal derfor fra Team b0s’s side lyde en reminder om at gæster på VT kun skal komme ind på serveren hvis det er for at spille/snakke med et member. Og ikke hvis det først er mange timer senere! Og dette gælder alle ikke betalende medelemmer.
I samme ombæring blev det aftalt at det i klanen snart skulle diskuteres om vi i fremtiden skulle tilbyde muligheden for at købe retten til at bruge vores VT server, uden at være medlem eller have nogen andre rettigheder. Det skal tages op hurtigst muligt…

Dernæst kom turen til det forhåbentligt nært forestående 2. Team b0s Open, der endnu engang skal afholdes på Benniksgaard Golfcenter. Arrangementet skal afholdes en weekend i sommerferien, og alle medlemmer bedes derfor melde sig på de weekender de kan være med, i den Doodle der er sendt rundt til den interne mail. Dette er meget vigtigt, hvis man har lyst til at være en del af årets sjoveste golfturnering og med garanti sommeren bedste fest!

Sidst, men ikke mindst, blev det vedtaget at der skulle nedsættes et udvalg, der aktivt skulle gå ind i projekt “Team b0s LAN” for at finde en location og et tidspunkt! Dette blev i første omgang Recoon og undertegnede, og hvis der er andre der mener de har flair for den slags må de meget gerne melde sig…

-Jam

Leave a Reply