Home » Hjemmeside » Teamb0s.dk » Så er der møde :-)
 

Så er der møde :-)

Hej Peops…

Jeg har lige tilladt mig at tage den sidste nye post angående Ebert på try i klanen ned, da der lige er nogle ting vi skal have os en lille snak om indbyrdes i flokken inden vi kan begynde at kigge på at tilføje flere members etc…

Jeg indkalder derfor nu officielt alle til VT møde onsdag d. 17. kl 21:00. Alle der gerne vil kunne komme med deres mening eller blor høre hvad vi andres mening er skal være velkomne. Ligesom på de sidste par møder vil undertegnede være ordstyrer og styrer dagsordenen. Har man selv punkter til denne dagsorden, så spam mig på et eller andet stabilt medie…

-Jam

On popular demand, the dagsorden:

Først og fremmest skal mødet handle om klanenes fremtid 🙂
Her tænker jeg primært på nye members og klanens holdning dertil.
Derudover regner jeg med at det kommer til at være lidt status på hvad der skal ske det næste halve års tid. Altså hvordan stemningen er i forhold til at melde klanen til turneringer/ladders/cups og selvfølgelig hvilke sociale arrangementer folk er interesserede i bliver stablet på benene.
Og så diverse hvis nogen skulle have noget 🙂

Leave a Reply