Home » Medlemskab » Dupree?
 

Dupree?

De fleste af os kender efterhånden mr. Dupree, som har gamet med os on-and-off igennem et længere stykke tid. Det har da også flere gange været oppe at vende om han skal inviteres med i klanen, og nu har han også selv givet meget udtryk for at han gerne vil med og skrevet en lang fin mail til os. Her skriver han bl.a. selv:

“Jeg kender en del af jer, og i kender nok også mig, mest som den lille lort, som tit
kommer til at nakke en teammate eller to i farten.” -Dupree

“Jeg har jo spillet med jer rigtig mange gange,
og det er ikke et særsyn at få et “Mix?” hver aften :-), det er jeg så også meget
taknemmelig for, men nu ville jeg jo så prøve lykken, og høre om jeg måtte komme
med.” -Dupree

Og jeg vil derfor hermed ligge op til at folk lige tænkter en ekstra gang, og lidt mere seriøst over om han ikke kunne være den bedste nye kandidat til et medlemskab. En af de eneste ting der skulle kunne tale lidt imod det er, som jeg ser det, hans lidt lave alder i forhold til resten af medlemmerne og hvad vi plejer, så vidt muligt, at kalde mindste alderen for medlemskab og er altså ikke over 18. Personligt har jeg dog aldrig kunne mærke det og jeg har da heller aldrig hørt nogen andre kommentere negativt på ham på nogen måde. Hans unge alder skal dog ikke, i fald at han kommer med, være til hindring for at han også skal opleve turen i trillebøren ned til “Hingsten”…

Men i kender jo alle sammen rutinen og det er hermed op til medlemmerne at afgøre om vi skal invitere denne pæne unge mand skal inviteres med i vores eksklusive klub. Shoot!!!

“Hvis i ønsker at teste mine skills, så godtager jeg meget gerne en udfording 1on1
imod Bart eller Rene 😉 *quote thorge* <3" -Dupree
-Jam

One Comment

  1. Comment by Thorge:

    Jamen som jeg også har sagt til kære lille dup, så ville jeg stemme imod, da han efterhånden kun går efter mig når det gælder TK.. 😀 Men mon ikke jeg overlever næste runde, hvis jeg bare er hurtigere på aftrækkeren end ham!! :p Og hvis han kommer med, så er han jo et nemt offer.. haha!! Here we go dup..

Leave a Reply