Home » Hjemmeside » Teamb0s.dk » Den nye hjemmeside
 

Den nye hjemmeside

Nu hørte jeg tilfældigvis nede i byen igår at JAM er gået ordenligt igang med hjemmesiden 🙂 (Huuuuurraaaaa :P) Anyway, tænkte vi kunne skrive en masse input her, så han får alle de ting vi ønsker med eller forklarer at det måske er for svært.. I det hele taget at der kommer en dialog igang 🙂

<----> UPDATE <---->

Yay… I forbindelse med oprettelsen af den nye side vil jeg gerne bede ALLE members tage et kig på filen her ASAP!!!:

Ny memberliste

3 Comments

 1. Comment by Skaery:

  Jeg kan henvise til mit egen lille forsøg igen –> http://teamb0s.skaery.dk

  Men en kort opsummering er:
  * Forum – siger lidt sig selv
  * Medlemsside – jeg kan ikke finde ud af hvem der er med, og hvem der er hvem
  * Billedgalleri – hvis man har nogle sjove screenshots eller bare nogle gode billeder, kan disse smides her

  På mit forsøg (udover ovenstående) har jeg:
  * Wars – nu spiller vi ikke så mange officielle css kampe for tiden, så…
  * FFA stats – har vi ikke længere, så…
  * Ventrilo – mulighed for at se hvem der er på uden at komme på
  * About – lidt info om klanen er altid godt at have på sin side

 2. Comment by JamTheMan:

  🙂

  Det skrider godt fremad kan jeg i øvrigt sige herfra. Der er stadig ikke meget visuelt at vise frem, da jeg gerne vil have alt det begvedliggende lavet så godt som muligt, så der let kan tilføjes/fjernes features…

  Lige nu er planen at der kommer alle de ting Skaery har nævnt herover. Forummet bliver dog noget af det sidste jeg roder mig ud i, da jeg ikke rigtig ved hvordan jeg skal gribe det an endnu. Men det skal nok komme også, indtil da må vi bruge et phpbb2 forum somewhere…

  Jeg kan i øvrigt fortælle vores nyere medlemmer at jeg faktisk har htmlkode liggende til den nuværende side hvor der er både members, wars, info og lidt andet. Hvorfor det i sin tid blev pillet af ved jeg egentlig ikke, men jeg kunne jo lige bruge 5 min senere i dag på at smide det op. Hvis det skulle have interesse.? Så kan jeg samtidigt lave linket til "forum" om til at peje på det skaery har på sin side…

 3. Comment by JamTheMan:

  Derudover kan, om den nye side, fortælle at jeg har brugt de sidste par dage på at implementere muligheden for at vælge sprog på det meste af indholdet, hivlket jeg synes er en ret fed feature. Og især at oversætte tingene til tysk er meget underholdende 😛

Leave a Reply