Home » ClanBase » Tilmelding på ClanBase
 

Tilmelding på ClanBase

Som vi efterhånden har snakket om et par gange er det jo bare skide smart hvis man tilmelder sig kampene inde på ClanBase, så os der organiserer kampene kan følge med i om der faktisk er folk, der kan spille de pågældende kampe…
Dette betyder jo samtidigt, at vi forventer, at de folk der har tilmeldt sig til en given kamp også er klar og til stede, helst senest en halv time før kampstart. Vi går jo ikke på jagt efter andre folk der kan spille inden kampstart, hvis der er 5-6 mans tilmeldt, hvis kun tre så møder op, har vi jo så lidt et problem…
Er man ikke helt sikker på om man kan en given aften er der også den smarte mulighed for at skrive sig på som “Maybe I will be availible”…

Hvis man så har tilmeldt sig en kamp og, af uransagelige årsager, skulle blive forhindret i at komme alligevel, og ikke har mulighed for at melde sig fra igen på ClanBase, ville det lette vores arbejde meget hvis man lige sender en sms eller slår på tråden til en af os. Så får vi lige muligheden for at panikke et øjeblik og finde en anden der kan spille…

– Jam & Recoon

5 Comments

 1. Comment by Skaery:

  Whine, whine, whine…

  Nej, seriøst, nu har vi ikke været tilmeldt nogle kampe i ret lang tid, så det kom lidt som en overraskelse for mig, at vi pludselig er tilmeldt en hel masse (der burde nok have været en lille fyi om dette).

 2. Comment by Panda:

  Enig med Skaery. Jeg ville heller ikke have vidst vi havde tilmeldt os til en masse CB vis ikke det var fordi Recoon, havde sagt det på VT da han gjorde det.

  Endnu en grund til et decideret “forum”, så den slags ting bliver lidt nemmere, til de små hurtige informationer. Istedet for at spamme forsiden! 😀

  OT: Hvornår udløber cw serveren? – Og skal vi have en anden, eller er vi dnopas og mega care på det område? 😀

 3. Comment by JamTheMan:

  Tror ikke helt essensen af indlægget her er blevet fanget af jer der har kommenteret…

  Det handler ikke om at der ikke er nogen der er klar på at spille kampe derinde osv., men at nogen skriver sig på til at kunne spille en given kamp, på et givent tidspunkt, og så ikke møder op alligevel…

 4. Comment by Panda:

  Den fattede jeg så udemærket godt, men det ville have været nemmere hvis vi nu var flere der var opmærksomme på det til at starte med 😛 så gør de små fuckups ikke så meget (selvom det er irriterende)

 5. Comment by JamTheMan:

  Agreed

Leave a Reply