Home » Nyheder » New Stuff » Team b0s FFA
 

Team b0s FFA

Så kom den endelig, vores længe omtalte FFA server…

Serveren er at finde på denne IP:

81.7.177.91:27016

Og der er lidt stats halløj til serveren her:

Psycho Stats

Vores mål med serveren er at genetablere den FFA server vi havde for nogle år siden, som var en af de mest besøgte i Danmark og et sted hvor alle kunne være med. Serveren vil komme til at køre de mest populære maps og være helt standard FFA, uden alt for meget pis…

Alle fra Team b0s er admins på serveren og deres ord er selvfølgelig lov. Der er selvfølgelig også grænser for hvad vi kan tillade os, hvis vi vil holde den gode stemning på serveren, men som CL stoler jeg på alle i klanen og regner med at vi kun vil få en masse godt ud af denne nye server…

Håber vi får en masse sjov ud af serveren, og at folk vil spille på den så meget som muligt 😀

Leave a Reply